Selma kävi vielä muutaman näyttelyn loppuvuodesta tuloksin:
-Jyväskylä 10.11, John Watson, ERI4
-Hki 8-9.12 Vladimir Piskay /Martin Johansson, molempina päivinä pelkkä ERI
-Tulkolma 16.12 Rainer Vuorinen, pelkkä ERI
Junnuluokka jää nyt taakse ja neiti 18kk misseilee vuoden alusta lähtien nuortenluokassa. Tamminäyttelyyn ollaan ilmottu, mutta sieltäkään tuskin menestystä heruu, on neiti sen verran bikineissään näin keskellä talvea..

Ensi vuodelle tavoitteena olisi Selman kanssa kisata TOKOssa avoimessa luokassa ja aloittaa myös agilitykoiran ura. Näyttelyissäkin tulemme jonkin verran kiertämään.
Onpa mieleeni virinnyt myös ajatus hiihtoharrastuksen aloittamisesta, sitä voisi myös kokeilla Selman kanssa kunhan kelit on kohdillaan.

Neppu voi muutoin hyvin, paitsi että se joutuu syömään virtsakiteiden takia sulatusruokaa. Toivotaan, että muona tepsisi pian. Virtsan ph on ollut myös korkealla.
Armi voi hyvin. Se kyllä jaksaa sitten nukkua ja nautiskella takan lämmöstä näillä paukkupakkasilla, eikä ole moksistaan vähän vähemmästä aktiviteetista.
Kovin innostunut uloslähtijä se ei näillä keleillä ole. Toki sekin tarkenee, kun laittaa töppöset ja puvun päälle, mutta mahanalus ja peräpään seutu jää ikävästi paljaaksi, niin yli 20 asteen pakkasilla ei viitsi toista kauan palelluttaa ulkona.

Tässä kuva paimenista tämän päivän pakkaslenkiltä (C) Minna Tikkanen
Selma 18kk ja Neppu kohta 8v.