Nepun kanssa on jo tälle päivälle ehditty käydä yhdet jälki-kisat :)
Koe oli täällä Kajaanissa, tuomarina Heikki Törrönen.
Tottisosuus oli ensin ja Nepulle suoritusvuoro nro 2. Ensin paikallaoloon, joka meni moitteettomasti. Tottikseen olen tyytyväinen. Seuraaminen tuntui sujuvalta, jättävät liikkeet onnistui.
2KG kapula tuotiin hienosti. Ainoastaan metrinen hyppy epäonnistui, kiersi molempiin suuntiin..
A-este ok ja eteenmeno minusta hieno vaikka kuulemma olisi saanut mennä suorempaan? TÄ :D Kuulemma teknisesti mukavan näköistä suoritusta, mutta tuomari kaipasi lisää iloisuutta tai jotain poweria tai jotain.. Noo, itse olen hyvin tyytyväinen.
Ensimmäiseen laukaukseen reagoi hieman, mutta paransi siitä vain paikkaansa seuraamisessa. Tottis osuuden pisteet 76.
Sitten ajeltiin metsikköön ottamaan maasto-osuuksista esineruutu ensin. Alku meinasi olla tappista(irtosi vinoon ulos ruudusta ja lähetys pari kertaa uusiksi), mutta sitten kun eka esine nousi, niin työskentely parani. Toinenkin esine löytyi hyvin, aika etualalta, mutta viimeiseen esineeseen ei riitänyt aika. 19p. Olisin itse saanut kuulemma liikkua enemmän lähetys-sivustalla, ja ensinnäkin aloittaa toiselta sivustalta, eli empä älynnyt tarkkailla tuulen suuntaa taaskaan..
Ja sitten se jälki.. Janalla meinas lähteä järki. Otti takajäljen ja tuomari huusi takaisin.
Kutsuin koiran siitä luo ja ohjasin siitä suoraan toiseen suuntaan. Olisi pitänyt siirtyä takaisin janalle ja lähettää siitä! Siinä sitten tahkottiin muutama otos kun tuomari aina huuteli takaisin janalle.. Palasin takaisin alkuun ja tein uuden lähetyksen, jolloin vihdoin päästiin oikealle jäljelle.
Tässä vaiheessa oli jo niin niska limassa, että ei oikein oma keskittyminen ollut mistään kotoisin. Ja se maasto.. voi jeesus jos ei tästä maakunnasta löydy helpompia janan teko paikkoja! Hirveä ryteikkö ja lopussa upottava maasto, yksi ojakin peremmällä. Liina sotkeentui moneen kertaan.  Noo ei passaa valittaa, itsepähän olen kokeeseen itseni tunkenut. Nähtäväksi jää osallistutaanko kotikisoihin enään, kun muutoinkin on hieman nihkeä olotila aina kotikisoissa. Nytkin saatiin ohjeeksi opettaa jälki uusiksi.. Joo varmaan pitäis niin aika montakin asiaa opettaa uusiksi. Jäljeltä ei siis löytynyt kuin 3keppiä, joten jäätiin ilman tulosta, mutta kokemusta rikkaampana. Katotaan mitä missä ja milloin tapahtuu seuraavan kerran PK-puolella. Huomenna jatketaan TOKO:n merkeissä.