Tulokseksi saatiin aikamoiset 192 pist ja luokkavoitto..  Eli muista siis kympit, paitsi seuraaminen ja liikkeestä seisominen 8. Teen tähän vielä omakohtaiset mielipide-sepustukset liikkeistä;

Paikkamakuu; Ei mitään ongelmia. Jänskätti vähän kun laitettiin koirat hallin seinustan viereen ja poistuttiin oikealle päin pihalle hallista, että kääntyykö Neppu asennostaan. Mutta hyvin pysyi. Seuraaminen oli aivan jörkyttävää aluksi! Edisti aikamoisesti, mutta parani onneksi noin puolesta välin kaaviota. Kaavio aloitettiin hallin perää kohden, jossa oli agilityesteitä. Jännitin itse jo niitä, että kuinkakohan tuo malttaa seurata, joten kävelin ihan jäykkänä ja kun muistin vähän "löysätä" kävelytyyliä niin meno parani. Juoksuosuus meni mielestäni nyt paremmin kuin viimeksi. Liikkeestä maahanmeno, muuten ok, mutta kyllä saisi olla napakampi seuraaminen alussa.. Luoksetulon pysäytys osui nyt kohdilleen, kun vauhti ei ollut niin satalasissa. Ehken vähän ennakoi.. Liikkeestä seisomisessa edisti aivan liikaa seuraamisessa ja pysähtyminen tuli viiveellä.. mutta pysyi sen jälkeen hyvin, ei kääntynyt mukana kun kävelin taakse. Noutaminen, heh.. sinkosi kapulalle niin satalasissa ja otti vauhdista nurinniskoin kapulan maasta ja ahmaisi samalla kilon hiekkaa suuhunsa ja nenäänsä. Tuodessa piti sitten sitä hiekkaa päsrkytellä nenästä pois ja ravistella päätä, mutta tuomari sanoi että ravistelisit sinä itsekin jos olis noin paljon hiekkaa nenässä, joten ei pistevähennystä :oD Kaukot onnistui onneksi hyvin, vaikka tämän kanssa oli viikolla hieman ongelmia. Toisella istumaan nousulla taisi aavistuksen hetkauttaa takapuolta eteenpäin. Estehyppy oli hyvä.

Pikkusen oli Neppu rauhattomampi eilen kuin viimeksi Iisalmen kisoissa. Piippausta oli liikkeiden välillä vähän ja semmoista yleistä hötkyilyä enempi, mutta hyvin mänt kuitenkin. Vielä se yks ykköstulos avosta ensvuoden alkupuoliskolla jos saatais jostain. Tälle vuodelle ei kalenterissamme enään tokokisoja ole. Kahtotaan sitä voittajaluokkaa sitten joskus ehken ensi keväänä. =)