Lenkin jälkeen kokeiltiin tunnaria. Ajattelin että palataanpa taaksepäin tunnarin opiskelussa. Laitoin hajustamattoman maahan ja oman nakkasin viereen. Pah, kävi vaan hätäisenä ilman haistelua nappamassa väärän. Toisen kerran sama homma. Ja eikun säkistä iso satsi pihalle vieraita kapuloita ja oma siihen seuraksi niin johan alkoi nenä tekemään töitä. Pari kertaa teki sen, että hyvin kävi kapuloita läpi, mutta kun ei osunut oma kohdalle muutaman kapulan haistelun jälkeen niin nappasi väärän. Ei siis sinni riittänyt haistella loppuun asti. Hätähousu. Saatiin kuitenkin vähän nenää auki ja loppuun hyvä oman nosto loppuun asti eteen luovuttaen.(lähetys oli ihan about 2metrin päästä) 

Iltasella sisällä otettiin kaukojen alkeita maahan-seiso-maahan "hissi"-tsydeemillä. Nämä on tosiaankin vielä ihan alkeissa. Ja näitä saadaan kerrata vielä pitkään. Näillä kaukoilla olen jos toisenkin kerran vaivannut päätäni, millä systeemillä ne olisi parhainta opettaa. Katsellaan ja mietiskellään..

Molemmat koirat saivat illalla osakseen kauneudenhoito-sessionsa. Eli kynsien leikkuuta, hammaskaluston tarkistus ja tassujen siistintä. Figon vielä kampasin kunnolla läpi. Nepan turkkia puunataan sitten lauantaina Seinäjoella.