Neppu pääsi viikonlopuksi Minna mukaan Tornioon agilitykisoihin, joten touhuilemme viikonlopun Selman ja Armin kanssa. Tosin Armin touhuamiset on rajalliset, koska sillä on pää paketissa.
Armilla on ollut monta viikkoa verikorvan alku korvassa ja kävin sitä jo aiemmin näyttämässäkin eläinlääkärillä, mutta silloin sitä ei patin pienuuden takia kuulemma kannattanut tyhjentää. Patti kuitenkin pikkuhiljaa suureni niin, että korva alkoi lerpottamaan ja aika sen tyhjennykseen olisi ollut vasta ensi keskiviikkona. Jouduin sitten eilen varaamaan Armille ajan silmätulehduksen takia ja samalla käynnillä tyhjennettiin korva. Nyt on korva teipattu päälakeen kiinni, jotta lähtisi paremmin paranemaan. 
Selma täytti tänään 8vkoa. Viikon aikana ollaan käyty jo eripaikoissa. Käytiin katselemassa agilitytreenejä ja Selma on ollut myös muutamana päivänä mukana töissä jonkun tunnin.
Neiti on hieman tuumailevaista sorttia, eikä mene suinpäin ihmisten tykö. Ensin mietiskelee ja sitten menee tekemään tuttavuutta, jos sattuu kiinnostamaan. Töissä on ollut unelma työkaveri, mutta kotona täyspäinen riiviö. Tänään käytiin tekemässä ensimmäinen makkararuutu, tosin käytin siihen turvotettua kuivamuonaa.
Kuvia ja pieniä videonpätkiä löytyy, kun klikkaat tästä.