Torstain agi jäi päivittämättä. Treenattiin silloin mm.välistä vetoja ja niitä sitten jankattiinkin eri tavoin, ennen kuin saatiin onnistumaan. Paras tulos tuli silloin, kun olen itse mahdollisimman lähellä esteitä ja muistaa topakan käskytyksen..
Tänään käytiin ulkoilemassa Koutaniemellä metsälenkki ja ennen sitä inspiroiduin tekemään Nepulle jäljen vanhenemaan lenkin ajaksi. Viimeksihän tuota on jäljestetty heinäkuussä Vaalan kokeessa..
Ehti vanheta ainakin tunnin ja vartin, pituutta n.600-700m, 6 keppiä ja kolme kulmaa. Ekan ja viimeisen kepin alla namipurkki maahan piilotettuna.
Tuuli oli aika voimakas. Janalähtö ihan ok, oikeaan suuntaan lähti. Eka keppi hyvin ylös, toisen ajoi sivusta ohi, loput nousi ok. Yksi kulma meni ketunringiksi, muut meni heti kerralla nappiin. Itse jäljen ajo oli paikoittain ihan mallikastakin, mutta yhdellä aukeammalla alueella meinasi hukata jäljen, selvitti kuitenkin itsensä takaisin jäljelle. Yhteenvetona voisi todeta, että pitkän tauon jälkeen Neppu ajoi jäljen ihan samalla lailla kuin ennenkin, mennä tepsutteli omaan tyyliinsä pienen pieni veto päällä koko ajan, mutta ei mitenkään hinkupinkeenä.