Laitetaas näitä nyt vähän tiheempään kun kerran kuussa ylös, niin ehkä tulee jotain edistystäkin tokorintamalla, kun asettaa tänne tavoitteita ja muistaa niitä käydä lukemassakin välillä..
Paikallaolo: 1,5min menee hyvin.
Seuraamisessa otettu myös pidempiä pätkiä, menee hyvin. Pitää muistaa palkata hyvistä aloituksista edelleen. Otetaan käännökset mukaan oikea ja vasen..
Liikkeestä maahanmeno: ei olla varsinaisesti seuraamisen kautta nyt otettu, eli kunhan käveleksitään eestaas ja siitä maahanmenoja. Omaan käskytykseen kiinnitettävä huomiota enemmän, vartaloapu täytyy häivyttää pois ennenkuin se jää itsellä liiaksi päälle.
Luoksetulo menee hienosti. Loppuasentoon tulemista treenattava. Treenaillaan samaan malliin. (Vois alkaa opettaa jo merkin kiertoa niin sais opetettua myös stoppeja)
Liikkeestä seisomista reenailtu samaan malliin kuin maahanmenoakin, tähän vaan reeniä lisää niin alkanee iskostua päähän.
Hyppy - osaa hypätä hienosti ja tönöttää hyvin paikoillaan kun kävelen vierelle. Loppuasentoon asti en ole vielä treenannut. Hallintaa pitää myös treenata enemmän, kun karkaa helposti edelleen hypylle.
Muuta:
Nouto - osaa tuoda sivulle sekä metallisen kapulan, että tunnarikapulan, treenataan vauhti seuraavaksi kuntoon. (Tunnaria vois alkaa jo opettaa kahdella kapulalla)
Seiso-maahan kaukokäskyjen jumppa aloitettu, jotta saadaan liike lihasmuistiin.