Plaah. Nyt sitä sitten saatiin sitä toivottua häiriötreeniä ihan kunnolla ja uusia onkelmia esiintyi. Paikkamakuuta otettiin porukalla. Riviin asettui Jaki, Bitti, Neppu ja Hippu. Meni hyvin kyllä eka käskyllä maahan, mutta oli noussut istumaan sen jäljeen kun jätettiin koirat. Whaat? Ei ole tätä tehnyt aiemmin, joten nyt en osaa sanoa mistä johtui. Häiriötä hallilla oli nyt ihan urakalla, koiria siellä, koiria täällä. Ehkä tämä vaikutti. Käskin Nepun uudestaan maahan ja mentiin Sannan kanssa pyöröovista piiloon. Hyvin kyllä pysyi paikallaan. Uusinta otoksella kun olin mennyt piiloon, oli Nepa noussut taas istumaan kun sen eteen oli tullut joku ja ei ollut nähnyt pyöröovelle. Oli kurkottanut kaulaansa ensin nähdäkseen ovelle, ja lopulta noussut istumaan. Minna oli käskenyt Nepun maahan ja siinä se sitten torotti kunnes tulin takaisin hetken päästä. Tässä taas yksi jännitysmomentti kisoihin lisää..

Muuten sitten kertailin muita avon liikkeitä. Ensin itsekseen ja sitten Sannan käskyttämänä nouto; Nytkähti Sannan käskystä ja Kapulan tuonnissa vilkuili Sannaa. Toi kuitenkin, mutta kapulan pito oli hutera. Sanna käskytti myös seuraamista ja tässä ON ongelmana se edistäminen. Nyt siis palkkaustapa taaksepäin ja paljon käännöksiä, myös juoksussa. Saa nähä saadaanko me tätä korjattua ollenkaan kisoihin. On niin vähän aikaa..

Ai niin, ja luoksetuloja kun otin suorana, niin ennakoi sivulle siirtymisen. Näillä näkymin siis en kyllä osaa odottaa edes ykköstulosta kisoista. Vähän zemmonen fiilis nyt on, mutta elämä on. Ei oteta sitä niin vakavasti.