Eilis iltana viimeisteltiin vähän kaikkia osa-alueita. Kävin tekee paltsikalle pari janaa ja jätin ne vanhentumaan siksi aikaa kun lähdin paavolaan kstk:n palaveriin. Ennen paltsua ehdin ottaa hieman tottista nurmikentällä. Jättävät liikkeet ok, asennot oikein ja naksulla vahvistelin. Metrisen kans meinasi taas lähteä kiertää ensin, mutta sain pelkällä Neppu sanalla sen takaisin sivulle ja siitä uudella hyppy käskyllä lähti hyppäämään ja menikin ilmavasti yli! Mutta mikä kumma siinä on et pitää ensin yrittää kiertää.. kipuilua jossain? Pitänee taas varata hierotus aikaa Sannalle. Noh, kun tämänpäiväiset kisat on ohi, niin sit huilitaan metrisen treenaamisesta.
Estenouto loivennetulla meni ok. Eteenmeno loppuun ja hieman meni humputtelemalla, eteni kuitenkin kentän loppuun asti. Maahan käskystä jäi ensin istumaan, mutta painui oma-aloitteisesti maahan. Toistolle jätin lelun kentän päähän, jonne sai sitten tehdä vauhdikkaamman eteenmenon.
Paltsun jälkeen takaisin janoille, jotka ehti vanhentua n.2h. Eka jana ei mennyt ihan nappiin, mutta toinen oli hieno. Hyvä suora pitkä eteneminen ja tarkka jäljen nosto. Janoilla oli noin.50m päässä kepit ja ne ilmaisi hyvin.
Käytiin sitten Figon kanssa tallomassa suikale esinekaistale, josta Nee sai käydä hakemassa kaksi esinettä. Ne nousikin aika nopsaan. Saas nähdä kuinka meille tänään käy..