Paavolassa kokoonnuttiin. Ekaksi PM ja riviin asettui Jaki, Hippu, Neppu ja Bitti. Sannan kanssa mentiin piiloon ja siellä n.3min. Tämä meni ihan ok. Sitten seuraamista "pihiiih" äänellä varustettuna ja tähän piti nyt puuttua, eikä liikkeelle lähdetty ennen kuin oli suu supussa. Nyt on enempi tullut tuota äänekkyyttä, johtui varmaan siitä kun Mari kantoi nurmi-kentälle agi-esteitä. Olisko niillä kenties ollut vaikutusta asiaan...  "pihiih-tuolla on agi esteitä-phiih-näätkösä-hä?-Pihihiiih!-tämmöstä seuraamista vaan-hö-piiihhihhiii!"

Alku pihihiistä päästyämme Sanna käskytti meille LM, LT (suorana) LS sarjan. Muut ok, paitsi liikkeestä seisomisen seuraamis-osuudessa edisti. Tämä otettiin nurmi kentälle päin, jossa ne ihihiihanat agi-esteet oli..

Noudossa Mari huuteli käskyt. Muuten moitteeton, paitsi jänkytti kapulaa luovutuksessa. Minna heilutteli kaukoissa lautaa Nepan selän takana. Alussa piti vilkaista taaksepäin ja takamus pompsahteli taas muutamia senttejä eteenpäin, muuten teki kyllä vaihdot ok. Otettiin myös hyppy, joka meni ok ja lopuksi luoksetuloja muutama "Tule" käskylläs suorana ja lopuksi pysähtymisen kanssa, johon lopetettiin treenit.