Paavolassa käväistiin hieman tokoilemassa. Aluksi otin seuraamista hihnassa, jotta saisin hieman puututtua edistämiseen juoksemisessa. Ei tämä keino oikein ole paras meille, kun yritän antaa edistämisestä hihnalla pakote-nyppäyksen.. Ensinnäkään siitä pikkunypäyksestä ei näytä olevan mitään hyötyä ja toisekseen en viitsi alkaa kovilla nyppäyksillä tekemään seuraamisesta epämiellyttävää. Joten hihna huitsin nevadaan ja koitetaan saada tuota edistämistä jotenkin muuten parannettua. Naksu ens kerralla mukaan..

Otettiin sitten LM, tämä ok. Suora luoksetulo, ok. LS... meni maahan..! kökkendeili sentään. Uusinta otoksella sitten jäi seisomaan. Otin koko "sarjan" uusiksi ja meni ok. Nyt sitä sitten alkaa jännämään, että meneekö kokeessakin maahan liikkeestä seisomisessa. Pertsutirallaa, pitäsköhän mulla ostaa se kirja -kilpailemisen taito- vai mikä se nyt oli, että oppis olemaan jotensakin vähemmällä jännityksellä kokeessa. Tai sit pitäs saada jostakin semmonen "menee miten menee" asenne kokeeseen niin ei tulis suorituspaineita.

Loppuun otin noudon, kaukot ja hypyn. Nämä oikeastaan meni ihan moitteetta. Kaukoissakin pysyi takamus siinä missä pitääkin.