Tällä viikolla käytiin torstaina Armin kanssa eläinlääkärissä silmätulehduksen takia. Tehtiin kuivasilmäisyystesti ja se oli onneksi ok. Saatiin oftan dexa-chlora silmävoide-kuuri, jospa se tepsii. Mistä lie johtuu, kun jo toistamiseen on lyhyen ajan sisään silmätulehdus?
Eilen oli sitten Nepun vuoro käydä eläinsairaalalla. Ei olisi pitänyt mennä kehumaan, että sitä kun ei ole juuri muutoin tarvinnut el.lääkärillä käyttää kuin rokotuksilla..
Käynnin syy oli iso haava takajalassa, välijalan kohdalla. Neppu rymysi takapihan risukossa Selman kanssa ja tuli sitten sisälle jalka verta vuotaen. Siihen oli kuin veitsellä viilletty parin cm pitkä haava, joka oli aika syväkin. El.lääk. mukaan sen on tehnyt jokin terävempi kuin risu. 
Haava vaati 5 tikkiä ja nyt on sitten antibioottikuurikin varulta päällä. Siihen meni Nepun tämänpäiväiset piirinmestaruus agilitykisat, voihan paska sentään! Harmi kun Minna ja Neppu ei päässeet starttaamaan kisoihin, kun sinne kerrankin olisi ollut Nepulla ensimmäistä kertaa oikeus! Jospa sitten ensi vuonna..