Eilen siis hakuharkoissa. Päätin tällä kertaa ottaa jo rullailmaisut mukaan, notta nähään välillä missä mennään. Ja toimihan se ihan ok!
Maalimiehet sijoitettiin sellaisille paikoille, että näin mitä se touhuaa.
Eka Veeralle oikealle. Otti rullan hienosti, tuodessahan se tiputtaa rullan suusta kun siirtyy sivulleni, mutta en nyt puutu tähän. Näytölle hienosti. Roikun nyt itse liinan perässä ja kun Nee on maalimiehellä käskytän sitä maahan ja namit tuli vasta sitten kun annoin luvan.
Ei ole kaukana, että alkaa haukkumaan, mutta kun sitä vaan käskettää maahan ja hiljaa niin pysyi hiljaisena.
Salme oli taas roskiksessa piilossa ja Neepi meinas tunkea itsensäkin roskikseen, kun oli niin ihana tuttu maalimies. Alkoi kuiten hamuamaan sitten rullaa ja sain vahvistettua toiminnon hyvä-sanalla ja lähti hienosti tuomaan. Loppuosa myös jees. Tällä välin Veera siirtyi etäämmäs alueella.
Tässä tein lähdössä itse kämmin! Seisoin Neepin hännän päällä ja kun lähetin niin eihän se mihinkään pääse kun häntä on jumissa! Voe riepua!
No mutta itse tästä häkellyin enemmän sillä heti kun annoin perään uuden rulla käskyn niin sinnehän se metsän siimekseen taas sinkosi hienosti.
Nyt oli Veerakin jo niin ihana ja tuttu, että piti käydä pusuttamassa ensin ennenkuin alkoi rullaa hamuamaan. Loppuosa ok. Vimppa otos otettiin kevythäkkiin piiloon siirtyneelle Salmelle. Neppu näki jo heti alkuunsa takarajan lähellä olleen häkin ja sinkosi sinne suoraan. Sieltä Salmelta suorapalkka.
Hienosti Neepi jo toimii, pitää vaan saada tuo maalimiehien pusuttelu pois.

Tälle illalle käytiin laittamassa Minnan nurmikkoa rullalle. Agia siis...
Pikku radan pätkää siinä taiteiltiin ja kontakteja. Ittellä pitkän agiharkka tauon jälkeen ohjaus taas tökkii, mutta jospa se tästä Hymy