Ilmojen vihdoin hellittäessä siedettäväksi ulkoilmatreenien kannalta, käväisimme paavolassa. Alkuun seuraamista, namipalkalla. Liikkeestä istuminen ilman palkkaa, vain suulliset kehut. Luoksetulon stoppeja, jotka alkaa olla ihan ok. Ruutuun menoja, jotka edelleen vahvoja. Palkkasin lähinnä ruutuun pysähtymisistä oikealle kohdalle. Kerran käskytin maahan ja käveleskelin eestaas, palkka maassa pysymisestä. Hieman nytkyy maassa ollessaan, joten en ottanut sitten ollenkaan seuraamiseen tuloja. Vahvistetaan nyt vielä sitä pysymistä. Tunnaria muutaman kerran ja palloa heti palkaksi lennättäen kun lähti tuomaan. Tänään nostot onnistuikin paremmin, eikä jäänyt enään niin mietiskelemään tuomista. Pitää nyt toistaa tällä tavalla vähän aikaa.

Treenien jälkeen käväistiin Minnalla iltakaffella ja ihailemassa Hipun niin somasti ja huikeasti pyöristynyttä olemusta. Tällä viikolla jännätäänkin sitten oikein urakalla saako Neppu miten monta uutta "riekkumakaveria" ;)

Tässä jännätään myöskin sitä, milloin Neepula aloittaa juoksun. Toivottavasti sinnittelee vielä jonkun aikaa, jotta päästäisiin ensi viikonloppuna vielä kisaamaan Haukiputaalle. Edellisestä juoksusta alkaa olla kohta kulunut puolisen vuotta ja sitä ennen juoksuväli oli 6,5kk.