Tokoiltu ollaan joka päivä jotain pientä. Himpan verran panniikkia meinaa iskeä kun SM-kisat lähenee huisaa vauhtia ja paljon olisi vielä hiottavaa. Toisaalta ei viittis ihan kamalasti kaikkea hinkuttaakaan, ettei tule puunmaku suuhun.. Noh, loppuviikko jos tässä vielä "hinkutetaan" niin löysytellään ensi viikolla. Se on sitten voi voi jos joku klikkaa kokeessa. Ohjaajan jännityksen hallinta on myös asia erikseen.. Helpommin sanottu kuin tehty. Tutut sitten jos katselette ihmeissään jos meikä töpeksii jotain kehässä niin se on ihan normaalia! Nimimerkillä: -kääntyy päinvastaiseen suuntaan kuin mitä liikkeenohjaaja käskee..- ;op Noh ei kait tämä niin vakavaa olekaan, koitetaan ottaa ilo irti pienistäkin onnistumisista ja viettää mukava päivä joukkueen kanssa kisahulinassa.
Tänään tehtiin sitten vaihtelun vuoksi jälki. Pituus varmaan about 400-500m, vanheni tunnin ja 6 keppiä. Ei perskeles noussu kuin 4 keppiä. Eka keppi jäi vaikka minusta ihan mallikkaasti jäljesti alun. Eka kulmakin meni ok. Jonnekin välille jäi toinen keppi ja lopussa meinas hukata koko jäljen! Pöh. Loppumaasto olikin risukkoisempaa niin liekkö yrittänyt valita helpompi kulkuisempaa reittiä. Tiedä tuosta, mutta seuraava reeni on sitten keppimotivaatio-jälki. Ennen kuin ajettiin jälki, tein suikale-esineruudun. Kaksi esinettä takarajalle. Eka nousi hienosti (nahkahanskamytty), tokalle lähti aluksi hyvin, mutta kun ei heti löytänyt niin palasi takaisin ja uusi lähetys, ei meinannut irrota hakemaan, vaihdoin lähetyspaikkaa ja uutta käskyä niin läx irtoomaan ja nyt teki töitä paremmin. Nousihan sieltä lopussaan nahkainen kännykotelo. Luovutukset on nyt hyvät. Jep.
Ja sitten.. heh, jottei aika kävisi pitkäksi, niin hurautimme paavolaan humputtelemaan agia Minnan ryhmään. Rimoja roiski jonkin verran alas, kepit meinas jättää kesken ja sit ei oikein onnannut viistosti hypyille käännätykset "kuolleesta" kulmasta. Reenauksen puutetta. Kyllä me joskus vielä aletaan agiaki kunnolla reenaa juu.. kunhan tässä ehtisi =)