onpahan taas ravattu eläinsairaalassa ihan urakalla. Onneksi se on samalla tontilla työpaikkani kanssa, niin käynnit sujuu  näppärästi ilman ylimääräisiä mutkia kun ottaa koirat töihin mukaan.
Armin verikorva on parantunut, mutta jäipähän kunnon ruttu korvaan Koitin siihen teipata kaikenmaailman virityksiä vessapaperista, jotta korva palautuisi täysin pystyyn, mutta taitaa olla turha toivo. Korvan kärki lerpattaa ja siinä on selkeä ruttu sen lisäksi. En viitsi kiusata sitä enempää teippauksilla, kun joka kerta kun teipit vaihtaa niin korvan ulkopuolelta lähtee karvat mukana ja reppana näyttää ihan kapiselta rakilta. Teippauksen jälkeen korva on ollut aina hetken pystyssä, mutta sitten kärki on lässähtänyt, joten en tiedä olisiko siitä sitten loppupelissä apua, jos teippauksia vaan pitäisi pidempään..?
Harmittaa kyllä tuo korva, kun en tiedä miten se vaikuttaa näyttelyissä arvosteluihin. Olishan tuo ihan kiva lähteä messariinkin, mutta tiedä sitten kannattaako sieltä asti lähteä jotain eh:ta hakemaan.. plaah. No pääasia, että verikorva parani. Toivottavasti ei uusiudu.

Sitten Selmeriin. Selmalla oli virtsatietulehdus johon sai ensin miedon 10pv:n antibioottikuurin. Tänään vein taas pissanäytteen ja se kertoi, että tulehdus ei ole hävinnyt, joten saatiin tujumpi 14pv:n Oriprim vet kuuri.
Töistä lähtiessä huomasin, että neidiltä on  yläkulmahammas katkennut! Ihmettelin kun sillä oli leukapielli kokoajan aivan märkä ja tarkistettuani suuhun huomasin katkenneen kulmurin. Ilmeisesti oli sen verran kipeä, että lisäsi syljen tuotantoa?
Sairaalalla ei ollut aikoja nyt hetimiten, joten maanantaina mennään kulmurin poistoon. Siihen asti saa Rimadylin tulehduskipulääkettä. Onneksi penne syö hyvin ja muutenkin riekkuu normaalisti niin pystyy ilmeisesti olemaan hampaansa kanssa vkonlopun yli.

Nepun kuulumisista ei ole erityistä mainittavaa, onneksi :) Se sentääs porskuttaa täysin terveennä ja aksailee Minnan kanssa. Itse treenailen tokoa silloin tällöin, kun ollaan piirinmestiksiin ilmottauduttu.