Paikkana siis tuttu Kajaanin koti-kenttä ja tuomarina Piritta Pärssinen. Koe ilma oli mielenkiintoinen, välillä paistoi, välillä satoi kaatamalla, välillä ukkosti ja hyttyset vaivana..
Nepun osasuoritukset:
Paikkaistumisesta napsahti nolla. Oli pitkään istua torottanut, mutta sitten oli vissiin meinannut hyttynen pistää silmään, kun oli alkanut sitä tassulla pyyhkimään ja samalla valunut maahan. Irrottelinkin siltä sitten korvan sisäpuoleltakin imutuksessa olevan hyttysen.
Paikkamakuu 8. Ei kuunnellut ekaa käskyä vaan katteli naapureita.
Seuraaminen 8,5. Ihan nättiä, mutta minä sain noottia siitä kun pidin kättä nyrkissä (unohdin sen taas!) ja Nepa tökki sitä alussa paljon. Tein täyskäännökset nyt erilailla, oikealle siis, ja ne parissa kohtaa hieman väljät.
Idari 6,5. Ei taaskaan istunut. Prkl.
Luoksetulo 9, maahan-stoppi olisi saanut olla nopsampi.
Ruutu 9,5! Lähti lujaa ruutuun ja sain stoppaamaan aivan ruudun takaosaan, hetken siinä mietiskelin onko ruudussa ennen kuin käskin maahan. Siitä puolikas pois. Loppuosa hyvä.
Ohjattu 9. Merkillä seiso käskyn olisi pitänyt tulla hieman aiemmin, odotan aina että Nee on kääntymässä suoraan minua kohti ja siinä samalla sanon seiso. Olisi saanut olla  myös napakampi ote kapulasta.
Metallihyppy 9,5. Sivulle siityessä pääsi suusta pienet ääniefektit.
Tunnistusnouto 8,5. Tiputti kerran oman kapulan ja hieman epävarmasti lähti tuomaan.
Kauko-ohjaus 9. Hieman eteni.
Yhteispisteet siis 252 ja 2.tulos sijoitus 1/3.
Tyytyväinen olen jälleen vaikka kakkostulokseksi jäikin. Hienosti teki Neppu hommia vaikka ukkonenkin välillä paukkui voimakkaasti taivaalla. Paikka-istumisen pistän huonon tuurin piikkiin, penteleen hyttyset..
Seuraavat tokokisat taitaa olla sitten omat piirinmestaruudet 9.8.