Päivällä kotosalla: Noutoa ohjatun kapulalla. Vein kapulan aina itse. Hyvin tuo, mutta höllästi ote. Nyt otin tiukemman linjan ja torua napautin kun pudotti kapulan ja sehän tepsi! Saatiin hyviä tuonteja loppuun asti. Kaukoissa meni nyt vähän istumaan nousu ja seisominen sekaisin. Seuraamista vähän, intoa riitti. Kerran tunnari kuudella kapulalla, otti oman mutta pudotteli tuodessa. Sitten riepulelu leikin lomassa jättö seisomaan, jättö maahan ja jättö istumaan. Nämä ok.

Illalla agia. Miinuksia mm. Rimoja lensi sinne ja tänne (roikottaa takajalkoja), muurin palikat lenteli ja yleistä höseltämistä sekä ohjaajalta että koiralta. Plussat hyvistä kontakteista ja kaikki pujottelut meni oikein. Kesti hyvin jopa sen, että itse kiirehdin pujottelun alkuun ottamaan vastaan.

Otettiin lopuksi myös vähän tokoa hallilla. Seuraamista juosten ja hidastellen ja käännöksiä, ihan ok. Tunnarikapulalla noutoa. Ekalla kerralla tiputti, muut toi loppuun asti. Sitten idarin alkeita. Kaikki asennot käytiin läpi, kävin kiertämässä neliömäisesti ja palkkasin välillä suoraan vierelle tullessa ja välillä seuraamiseen lähdöstä. Nämä ok, paitsi istumisessa on vielä voimakas vartaloapu mukana.