Menikin tämä reissu sitten yli odotusten! Neppu sai toisen SERT:insä ja ekan CACIB:insa ja oli VSP! Wohou! Kehäesiintyminen olisi kyllä voinut olla tyylikkäämpää, mutta tiedä sitten olisiko sitä sen tyylikkäämmäksi loppupeleissä koskaan saanutkaan -> Kehä oli aivan surkuhupaisan pieni ja päällystetty paperilla jossa tassut lipsahtelivat. Edestakaset liikkeet sentään saatiin tehdä matolla ja ne menikin paremmin. Tämän alkujärkytyksen jälkeen liukasteltiin kehässä vielä vauhdikkaan Divan kanssa (siskoni Belgi) Diva sai EH:n, ja niin sai kaikki muutkin.. taisi joku saada H:nkin, mutta yhtään ERI:ä ei groenendaeleissa jaettu. Paljon hyvää oli Divankin arvostelussa, mutta tämä ihana pikku ripakinttu saisi olla jonniinverran vahvaluisempi ja massavampi. 

Tänään oli vuorossa ystäväni mh kääpiösnautseri Mytty. Junnunarttujen luokka taisi olla suurin ja Mytty hienosti ERI4 luokassaan. Odoteltiin Mytyllekin jotain muuta kuin eriä, koska silläkin saisi himpun verran olla tuota kokoa enemmän, nimensä veroinen kun on; mytty.. Tuomarin mielestä tämä nyssykkä olikin Good size, mutta korvat oli kokoonsa nähden hieman liian suuret. Muuten hienon arvostelun tämä pikku taapertaja nykäisi ensimmäisestä virallisesta näyttelystään ja käyttäytyikin erinomaisesti. Ja näyttelytapaharjoitusta on annettu tasan sen verran, että kokeiltiin eilen illalla lähteekö se minun mukaan edes. Lähtihän se.  

Oli itsellekin oikein antoisa viikonloppu, kun sai esittää muitakin koiria vaikken mikään ammattilainen siinä olekaan. Lisätäänpä tähän loppuun yksi ylivalottunut foto, mutta kyllä siitä sentään erottaa jonkun mustavalkoisen seisoskelevan..

213081.jpg