Syksyn ensimmäiset treenit pallohallissa. Tokoiltiin siellä Minnan kanssa. Avon liikkeitä kertailtiin ja Minna toimi liikkeenohjaajana. Aluksi otettiin yksikseen seuraamisen pätkiä ja juoksemista, tässä edelleen se pienoinen edistämis onkelma.

Paikkamakuu.. vanha ongelmamme pompsahti taas pitkästä aikaa esiin, ei mennyt ekalla käskyllä maahan. Voi rrräkä. Ja tätä minä varmaan jännitän sitten taas kisoissa eniten. Prrr. Uusinta otoksella meni kuiten sitten ekalla käskyllä ja minä poistuin pyörö-ovista näkymättömiin. Pysyi hyvin paikallaan, Hippu seuranaan.

Nouto; ok. Ohjaaja vois opetella heittämään kapulan suoraan.. Kaukot; tässäkään ei mennyt ekalla maahan. Ohjaaja vois taas opetella äänenkäyttöään.. Ihan ok:t vaihdot, Minna jäi Nepun taakse huitomaan. Jos pilikkua viilataan niin aavistuksen siirsi takasiaan istumaan nousussa eteenpäin ja maahanmenot taas olisi voineet olla tipahtavampia.

Liikkeestä maahan meno, luoksetulo suorana ja liikkeestä seisominen sarjana. Jostain syystä Neppu edistää seuraamisessa silloin enemmän kun on liikkeenohjaaja käskyttämässä, mutta kontakti pysyi hyvänä koko ajan. maahan menossa mielestäni empi vähän, mutta tipahti kuitenkin. Luoksetulo ok. Liikkeestä seisominen muuten ok, mutta jos taas sitä pilikkua viilataan niin siirsi toista jalkaansa kun se jäi huonoon asentoon.