Ollaan oltu reippaina nyt vuoden alusta lähtien. Pallohallilla on mahdollisuus käydä kaksi kertaa viikossa treenaamassa, joten ollaan käyty siellä aina kun on päästy. Ilman salliessa tokotellaan jatkossa enenevissä määrin myös ulkosalla, muutoin opetellaan uutta kotosalla lämpimässä.
ALO-luokan liikkeen on nyt tällä mallilla:
Luoksepäästävyys -  ok, testattu pari kertaa vieraalla henkilöllä, ei välttämättä välitä ollenkaan jos vieras henkilö ei koske. Jos vieras katsoo hampaat, niin nousee istuma-asennosta.
Paikkamakuu - onnistuu hallilla nyt reippaan minuutin. Tavoitteena saada venytettyä helmikuun aikana aika kahteen minuuttiin.
Seuraaminen - ei olla edelleenkään otettu pitkiä pätkiä. Palkkaus jo heti parin askeleen jälkeen hyvästä kontaktista lelulle. Tavoitteena helmikuun aikana häivyttää palkka kädestä pois taskuun ja saada edelleen hyviä seuraamisen aloituksia.
Liikkeestä maahanmeno - onnistuu silloin mainiosti kun on kuulolla..joskus vaatii toisen ja kolmannenkin käskyn. Tässä pitää tehdä ennen liikettä maahanmenon muistutus, ennen kuin aloittaa varsinaisen liikkeen. Palkkaan vielä välittömästi maahanmenosta. Tätä jatketaan samaan malliin.
Luoksetulo - onnistuu tämäkin silloin kun ei unohdu katselemaan muita.. ei ole nyt viimeaikoina karannut istumasta, ongelmana ennemmin saada neiti liikkeelle. Tänään tosin onnistui heti ekalla, kun lähistöllä ei ollut muuta katseltavaa.. Helmikuun aikana häivytetään käsiapu pois loppuasentoon tulemisesta.
Liikkeestä seisomisen opettelu aloitettu ja alkaa jo hyvin reagoimaan pysäytykseen käsiavun kanssa, häivytetään tästäkin käsimerkkiä pikkuhiljaa.
Hyppy - eilen paavolassa karkasi koko ajan pätevänä esteen yli ilman että ehdin mitään sanoa, on se niin kiva.. Osaa hypyn muuten, mutta tuo karkaaminen pitää saada kuriin.
Mitä muuta ohjelmistoon: noudon opettelu ja kaukokäskyt ja vaikka ruutu.. jos jaksaa :) katsellaan..