3.7 Iisalmi, tuomarina Erkki Shemeikka.
Pitkään arvoin lähdenkö koko kokeeseen, kun viikko sitten meidän paikallaololiikkeeseen tuli "särö", mutta onneksi tuo neiti ei ole ilmeisesti mikään herkkis tapaus ja hermot pelittivät kokeessa!
Tulokseksi ALO 182,5p KP ja sijoitus 1/7!!! Ohhoh..surprise
Meidän 1v juniori, joka ei ole vielä edes ensimmäistä juoksuaan tehnyt, pelitti ihan hienosti kokeessa!
Hieman loppua kohden vire laski. Tässä pisteet ja selitykset:
Luoksepäästävyys 10. Ihme, että pysyi paikallaan kun treeneissä on melkein aina noussut seisomaan, ja tuomari vielä katsoi hampaatkin.
Paikalla makaaminen 10. Tuijotti vieruskaveria kun sanoin käskyn, niin tuurilla taisi mennä ekasta käskystä maahan. Välillä haisteli sivusta tulevaa jotain mielenkiintoista hajua, ja mulla jännitti, että milloin se nousee ylös..  Hyvin pysyi kuitenkin muutoin levollisen näköisenä koko ajan.
Seuraminen kytkettynä 10! Tätä ollaan viime päivät treenattu ja hyvin meni!
Seuraaminen taluttimetta 10! Edisti hieman juoksussa, mutta tuomarin mielestä muutoin näpsäkän näköistä menoa, niin ei rokottanut siitä.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9. Selma ottaa jostain syystä aina sivuttaissuunnassa vasemmalle askeleita ennenkuin valuu maahan. Eli pitäisi olla suoraviivaisempi ja nopeampi maahanmeno.
Luoksetulo 8,5. Vaikka olen opettanut tulemaan eteen, niin jostain syystä aina kun joku liikkuroi, niin neiti laukkoo suoraan sivulle ja tietenkin vielä vinoon.. nyt vielä törmäsi hieman.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 7. Pysy käskyn annettuani, näin varjosta, että se vielä hiippaili perässä! Toinen käsky siis ja neiti stoppasi onneksi vielä ajoissa.
Estehyppy 8. Edellinen koira oli sakemanni ja minusta lautoja ei otettu yhtään pois ennen Selmaa?? Este näytti korkeammalta kuin koira itse, mutta ajattelin että eiköhän tuo tuosta yli pääse. Vire oli jo sen verran laskenut, että hyppy oli laiska, ja kolautti esteeseen. Muutoin bueno, kun loppuosa onnistui, eikä esim ennakoinut liikkurin käskyistä.
Kokonaisvaikutus 9!
Selma on kyllä heartheartheart