Aloiteltiin paikallaanoloilla. Istumiseen täysiaika reilu 2min ja makoilu reilu minuutti. Nämä ihan ok. Seuraamista otettiin alkuun, sillä aikaa kun Minna rakensi meille ruudun. Miina nakitettiin shelttien kanssa ruudun taakse häiriötekijäksi. Ensimmäisellä ruutuunmenolla iski taas epävarmuus juuri ennen ruutua ja lähti palaamaan takaisin. Uusinnalla meni ruutuun asti, jolloin Minna nakkasi mötkön palkaksi. Kolmannella otoksella tehtiinkin niin, että kun pysäytin Neepin ruutuun, niin Miina nakkasi mötkön Nepun nokan eteen. Neepu oli ihan hölmistynyt, että mistäs tämä tipahti! Oikein hyvä saada välillä palkka koiralle ruutuun niin, että se ei hoksaakaan mistä se palkka "tipahtaa". Kiitos vaan "assistenteille"! =))
Pari ruutuun menoa vielä suoraan ruudun takarajalle jätetylle lelulle.
Idari käskytettynä. Muutoin ok, hieman ennakoi seisomisesta seuraamiseen lähdön.
Luoksetulo kerran suorana, sitten stoppeja merkin kierron kautta. Jostan syystä pallohallilla stopit ei ole täpäköitä. Eikö lie kuule kunnolla siellä?
Ohjattu Minnan liikkuroimana.  Tässä Neepu hieman hämääntyi kun kävin merkillä itse alkuun kävelemässä -->luuli, että vein sinne lelun. Merkille meno ok, siitä "bäy-bäy"-ääni lähtö kapulalle(protestoi ilmeisesti sitä kun ei sitä lelua siellä merkin takana ollutkaan), meinasi lähteä keskelle, mutta korjasi vasurille ja tuonti ok.
Tunnari kerran. Tässä kans ihme häröilyä, nuuskutteli kapulat läpi ja omaa nostaessa haukahti! Heh, mikä lie viiraus päässä..
Kaukokäskyissä nyt maasta istumaan ok, muutoin tuli pari väärää asentoa/ennakointia, voi olla, että hieman häiritsi toisella puolella hallia olevat agilitytreenaajat..