Alkuun seuraamista, joka levotonta ja edistää. Pitää alkaa miettimään alanko jotenkin työstämään seuraamista alusta asti ja eri käskyllä. Ei tule muuten evl:ssä sitten aikanaan kovin häävejä pisteitä moisella tolskaamisella. Neppu on kyllä vähän tuulella käyvä tuon seuraamisen kanssa, välillä se on niin hyvää ja sitten kun se on huonoa, on se sitten myös huonoa!

 Idarin asentoja pari kertaa. Tässä pitää muistaa aina ennen liikkeelle lähtiessä muistuttaa Nepulle mikä on ensimmäinen asento, eli oota käskyn toistaminen. Jos tämän unohtaa sanoa, niin istuu ekalla pysähtymisellä. Muutoin onnistui ihan hyvin, paitsi että tähänkin pitää saada seuraaminen paremmaksi.. Ruutuun menoja. Neppu puoltaa nyt mennessään enempi oikealle ja jää herkästi liian reunaan ruutua. Otettiin sitten ruudussa siirtymistä vasemmalle päin ja palkkaa aina kun korjasi asentoa itsenäisesti. Pari kertaa sitten evl:n ruutua oikealle päin niin, että jätin Nepan merkille seisomaan ja lähetin ruutuun jossa lelu valmiina. Ohjattua noutoa, tai lähinnä merkin hinkkaamista useita toistoja. Alkuun meinasi karata suoraan keskimmäiselle kapulalle. Merkkiä vahvistamalla alettiin saamaan oikein mainioita pysähtymisiä merkille. Näitä merkille pysähtymisiä otettiin varmaan ainakin kymmenen.. (niin, tuo koira se sitten jaksaa ja jaksaa..) Lopuksi otettiin pari kertaa oikean kapulan haku, joka onnistui.

Istuminen paikallaan Jakin kaverina 2min. Minä olin koko ajan näkösällä, ok. Paikkamakuu heti perään ja aikaa ei ollut kuin varmaan 1min, ok Luoksetulon stoppeja muutama. Eka palkka seisomisesta, toka maahanmenoon asti ja kolmas suorana. Vauhtia piisaa ja topit oli ok. Tai no ehkä se seisominen saisi olla vieläkin nopeampaa..