Armilta rtg-kuvattiin toinen takajalka viime viikolla, kun se alkoi ontumaan sunnuntaina. Pelkäsin, että on ristisiteet mennyt, kun seistessäkin se lepuutti toista jalkaa. Kuvissa ei onneksi näkynyt mitään, joten epäillään pehmytkudosvammaa. Varmaan loukannut jalkansa rymytessään toisten kanssa meidän takapihan pienessä ryteikössä. Lepoa nyt siis pari viikkoa, joka on helpommin sanottu kuin tehty. Eli pissakakka-ulkoilut vain, ei muuta. Armilla alkaa selkeästi jo nyt viiraamaan päätä, kun ei pääse kunnolla ulos tuulettumaan ja vapaana juoksentelemaan metsälenkeille. Sinkoilee hihnannokassa välillä kuin pillastunut sonni. Ontuminen on enään satunnaista, joten jospa se siitä paranee. Täytynee käyttää sitten vielä hierojalla niin saadaan jalka kunnolla kuntoon.
Selma opettelee hyvää vauhtia uusia asioita. Harjoittelemme mm: sivulle tuloa (osaa jotenkuten), sivulla maahanmenoa(osaa jotenkuten), paikallaan istumista(aina ennen ruokaa, ja osaa odotttaa kun vien kupin kauemmas), kontaktissa pysymistä sivulla ja muita alkeisjuttuja.
Jälkiharjoituksiakin olemme jonkin verran tehneet. Aloittelimme makkararuudulla ja niitä tein muutamia, nyt ollaan tehty muutama suora jälkikin n.15m mittaisia. Jälkikeppien ilmaisun harjoittelu on aloitettu myös.
Tänään teimme ensimmäiset esine-etsintä treenit metsässä.
Näyttelyhihnakin on otettu jo käyttöön pienimuotoisten näyttelytapatreenien parissa. Juoksuttelen lähinnä sisällä eestaas ja seisotan, mutta käydään nyt välillä pallohallillakin sitten talven mittaan treeneissä niin päästään muiden perässä/edessä juoksemaan.
Neppu taas elelee sen mukaan mitä keksitään. Vähän tylsä kun ei ole sen kanssa itsellä nyt kummempia tavoitteita, niin ei tule oikein treenattua mitään tavoitteellisesti. Tänään pääsi sekin kuitenki esineitä etsimään ja kivaa sillä on touhutessa.

Selma 15vkoa. PK-liivit vielä hieman isot :)