Tornion Toko-kisat, tuomarina  Marja-Leena Hituri. Pisteitä irtosi 192pist, jolla luokkavoitto ja TK2 plakkariin! Tässä pisteet:
Paikkamakuu 10, Seuraaminen 9,5. LM 10, LT 9, LS 10, Nouto 8, Kaket 10, Hyppy, 10, kokonaisvaikutus 10.Seuraamisessa Neppu teki loistavaa työtä, josta ohjaajalla meni pasmat sekaisin ja yksi käännös lähti väärään suuntaan. Tästä siis tuomari rankaisi ohjaajaa puolella pisteellä. Koirassa ei mitään vikaa! Luoksetulossa stoppi olisi saanut olla ilmeisesti topakampi. Noudossa kapula vyöryi kaaauaksi sivuun, koira tuli siis ihan sivusta luo ja luovutusasento jäi vinoksi. Kapulan pienestä mätkytyksestä myös yksi piste pois. Tuomarin kommentit lämmittivät mieltä "ihanalla tempperamentilla tekevä koira, josta näkee että tykkää tehdä ohjaajan kanssa töitä". Jäipä hyvä mieli tuosta kokeesta, varsinkin kun tiesi, että irtopisteitä ei tämä tuomari jakele!

Jäätiin tänne Kiiminkiin veljen luo yökylään ja huomenna käydään vetämässä hubaa agilityradalla. Raportoin sitten huomenissa siitä. Mietin kyllä tuossa Torniosta palatessa, kun ohitettiin kyltti jossa luki tyyliin "PUUTAVARAN VIENTI VEITSILUOTOON" (tai jotain sinnepäin), että olisikohan meillä pitänyt käydä siellä, niin ei tarvitsisi huomenna enään siitä puutavarasta huolehtia ;P