Oulussa agilitykisoissa tänään ja JEPS, kerrankin kartturi ohjasi koiraa oikeaan suuntaan oikea-aikaisesti.. Eka radalla tuli yksi rima alas ja pussin jälkeinen kielto hypylle kun pyörähti minua katsomaan. Eli kymppi ja sijoitus 3. Kauhistusta hieman yleisössäkin herättänyt uusi A:n suoritustapa oli erikummallinen tällä radalla. Neepi ponnasi siihenkin ilmeiseti liian kaukaa, tassut petti alta ja ylösmenokontakti otettiin ihan kuonokosketuksen kanssa..siitä sitten kampesi kuitenkin päättäväisesti ylös ja matka jatkui. Tuomari kehoitti tarkistamaan hammaskaluston radan jälkeen..

Toiselle radalle lähdettiin sillä periaatteella, että "pidä pe*hana se koira käsissä" ja koitin jarrutella vauhtia tietyissä kohdissa. Murinat ja mörinät auttoi ja malttoi olla ponnaamatta liian kaukaa esteille. Rata sujui kuitenkin vauhdikkaasti, itse lähinnä takaa huudellen "eteen eteen"! kun koira oli oikeaan suuntaan menossa ja sieltähän se nousu-nolla tuli! Erityisen hianoa oli myös se, että palkintopallilla toisena torotti vieressä Nepun veli Eero, joka sai Annen kartturoimana ekan nolla-radan! Hienoa hienoa, onnea Annelle vielä kerran jos satut tätä lukemaan!!! Ehkä meillä on vielä toivoa! =D

Aluksi ajattelin, että en jaksa lähtä enään sunnuntaina kisaamaan, mutta himottamaanhan se alkoi kun kerran kakkosiin on päästy.. Joten aamulla Marin kyytiin ja nokka kohti taas Oulua!