Aloitettiin maltillisella seuraamisella, namipalkalla. Lähinnä sivuttais askelia, peruutusta ja hidasta kävelyä. Ihan alkuun tuli pientä piiippiä, mutta kun itse on mahdollisimman rauhallisin elein ja "selvä-askelinen"(heh,mikä termi) niin piippi jäi pois. Eli omiin askeliin, etenkin peruuttaessa pitää kiinnittää paljon huomiota ja hakea sitä Nepulle helpoimpaa tapaa peruuttaa mukana. Meinaa kiertyä välillä liiaksi selän taakse ja sitten itse varon astumasta toisen varpaille.

Kerran liikkeestä istuminen kokonaisena, joka ok. Sitten luoksetulon stoppeja, lähinnä käsimerkillä. Vieläkin saisi topata nopeammin.. Sitten Nepulle paikallaan olot Bitti-sheltti seuranaan. Ekana istuminen pikaisesti n.reilu minuutti. Käväisin vain pyöröovista pihalla. Pysyi kyllä, mutta taisi vähän siirtää tassuja kun vilkuili taakse. Paikkamakuukin oli yhtä pikainen, tässä ei ongelmia. Mari käskytti vieressä Bitin ensin maahan, ei ottanut tästä häiriötä vaan odotti maltilla oman käskyni.

Loppuun tunnari kolmesti. Joka kerralla haisteli ja kävi kapulat rauhallisesti läpi. Ekalla kerralla tiputti kengille. Tokalla otti oman suuhun, tiputti, haisteli muita ja sitten nappasi taas oman ja toi loppuun asti. Olen vielä luovutusasennossa nyt ottanut askeleen tai pari taaksepäin, jotta malttaisi vielä paremmin pitää kapulan, eikä tiputtaisi heti kun on edessä. Kolmannella oli niin hyvä, että lopetettiin siihen.