Tänään sitten yksi unelmistani toteutui, ennemmin kuin koskaan uskalsin kuvitellakaan. Olen saanut koulutettua ensimmäisen tottelevaisuusvalion. Neppu Nepanderi Nee Nee Neepula Neepi, aevan äärettömän hieno pikku-koirani. Me tehtiin se. Uskomaton tunne... Joskus talvella heitin vitsinä ilmaan, että sitten omissa kisoissa valioidutaan. Ja näinhän siinä kävi; 267pist 1.tulos sij.1/2 TK4, KP ja TVA!

Eli omat iltatokot, tuomarina Erkki Shemeikka. Erkiltä ei sitten irtopisteitä irronnut, oli tiukka linja jo alokasluokasta lähtien.

Pistekohtainen arvostelu;

Istuminen 8. Oli siirrellyt tassuja ja mitä lie pyöritellyt päätään. PM 10. Seuraaminen 8,5. Tunnosti pitkästä aikaa, että koira oli kuulolla koko seuraamisen ajan. Hitaassa meinasi istua, kun itse kävelen edelleen liian hitaasti ja juoksussa aavistuksen edisti. Idari 7,5. Kaikki asennot ok, Seuraaminen tökki ja jotain höpötti asennoista, en muista enään.. Luoksetulo 7,5. Olis voinu olla nopsammat pysähtymiset ja seisomisessa siirteli tassuja pysähtymisen jälkeen. Ruutu 9, muutoin nappiin mutta loppuasento jäi melkein tekemättä.. siinä jokin ajatuskatkos koiralla. Ohjattu (arvottiin vasen) 6. Meinas karata keskimmäiselle, sain NEP-käskyllä pysähtymään ja Nee alkoi palata minua kohti jolloin uusi käsky, joka onneksi sitten onnistui.. Tästä ehken paineistuneena ei tullut suoraan luovuttamaan vaan sylki kapulan vinoon eteeni. Ilman erillistä käskyä nosti sen sitten kuiten hetken odotettuani. Metalli 9. Kuulemma ennakoi käskyäni. En itse kyllä hokannut. Tunnari 10! oho..aina sitä jotain yllätyksiä tulee =D Kaket 8,5. Edisti hieman.

Siinäpä ne tärkeimmät. Pidetään nyt tokoilusta taukoa ja keskitytään vaikka välillä jälkiä tekemään ja ukkoja hakemaan mettästä. Ja sitä hubaa, jota Nepa niin rakastaa; agilityä ;)