Sunnuntaina ja maanantaina käväistiin paavolassa ottamassa vähän agiliito harjoituksia. Takaa-leikkauksia erityisesti olen yrittänyt treenata ja ne menee ihan ok silloin kun itse "leikkaan" tarpeeksi nopeasti ja kunnon käskytyksellä. A:n kontaktitkin onnistuu kun on itse jämeränä ja käskyttää stopin kunnolla. Pitää yrittää vaan olla painostamatta liian läheltä, silloin pomppaa herkästi pois kontaktilta.

Tiistaina käväistiin pitkän tauon jälkeen haku-harkoissa. Kiintorullan opettaminen "teemana" jälleen. Nyt alkaa näyttää siltä, että apuja ei tarvitse enään juurikaan, vaan alkaa jo oma-aloitteisesti hamuamaan rullaa maalimiehellä, mutta mutta.. saatiin jo eka vale-ilmaisukin aikaan! Ekat kaksi maalimiestä meni ok, mutta kolmatta ei löytänyt heti ja lähti työskentelemään taaksepäin, josta meni piilolle missä aiemmin maalimies oli, niin sieltä tullessaan humputteli rulla suussa. Kolmannelle maalimiehelle kaksi ekaa lähetystä meni muutoinkin mönkään- lähti liian sivuun, niin kutsuin takaisin ja otin uusiksi lähetyksen. Liekkö paineistunut tästä ja sillä tämä vale-ilmaisu? Lopulta saatiin kuiten kolmaskin onnistumaan. Neljännelle tehtiin helpotettu harjoitus, eli haamu ja se onnistui sitten ihan ok, johon lopetettiin treenit. Seuraavan treenin teemaksi otetaan sitten itse "nenun käytön" harjoittelu ja vaikka suorapalkkaa. En tiedä, pitää funtsia.

Tänään meillä on KSTK:n agility-iltakisat ja Nepun kanssa "palataan" kisaradalle melkein vuoden tauon jälkeen. Tavoitteena päästä maaliin ilman hylsyä ;oP
Siinäkin on haastetta...
Loppuviikko meneekin sitten Wildmagpie´s päivillä Suvirannassa hyvin mustavalkois-voittoisessa seurassa. Treenaillaan, grillaillaan ja vietetään mukavaa yhdessäoloa samanhenkisessä porukassa, kivaa!