Ohjatun noudon alkeita.Vein köysilelun suoraan oikealle ja Jätin Nepan merkille ja siirryin eteen muutaman metrin. Käsimerkin ja tuo käskyn kanssa "vapautus lelulle". Tässä meni ensimmäiset 5 toistoa hyvin putkeen, sitten alkoi jotain mielessään säätämään, ja ei enään irronnut vaan tuli minua kohti. Eli ei kannata ottaa näköjään samaa toistoa niinkään kovinkaan montaa kertaa (ts.yli viittä kertaa.). Otettiin sitten vielä kerran saadaksemme onnistuneen otoksen loppuun ja meni hyvin, kun olin käynyt näyttämässä lelua. Vähäksi aikaa sisälle jäähylle ja taas ulos. Otettiin sitten sama systeemi vasemmalle. Saatiin viisi onnistunutta toistoa ja siihen lopetettiin.

Tunnaria kokeiltiin taas. Läjässä taisi olla ainakin 7 kapulaa sikin sokin, jonka etureunalle jätin oman. En ole vielä ottanut kovin paljoa etäisyyttä kapuloihin, vaan lähetin "oma" käskyllä ihan metrin päästä. Enkä ole tässä odottanut luovutusta loppuun asti vaan kehun siitä heti tietenkin jo kun nappaa oman suuhun. Nyt otettiin viisi kertaa oma ja lopetettiin siihen.  Eli nyt malttoi haistella. Ideanpoikanen on alkanut siis ehkä jopa muhimaan pikkupäässä.. Ainut virhe oli, mikä ei välttämättä ole kovin hyvä juttu, että tepastelee kasan päällä surutta ja talloo kapuloita samalla kun nuuskuttelee. Pitää miettiä mitä tälle tehdään.

Tämän jälkeen jätin makkarakipon maahan, Nepun taakse ja otettiin istu-maahan-istu-maahan kaukot, josta vapautus takana olevalle kipolle. Nämä moitteetta.

Iltasella otettiin vielä ohjatun harjoitusta samaan tapaan kuin alkuillasta. 5x lähetys oikealle. Hetkeksi sisälle. 5x lähetys vasemmalle. Houkuttimena oli naru-kili-pallo. Hyvin irtosi kumpaankin suuntaan.