No niin nyt ollaan kotiuduttu Oulusta ja raapustellaan ylös vielä mitä muistissa on eiliseltä. Koe alkoi paikallaanoloilla.
Kehä 1.
Istuminen ryhmässä 10! Jes, videolta katsottuna kerran vain vilkaisi sivummalle kehän ulkopuolella sivummalla liikkuvia ihmisiä. Muuten istui kuin tatti.
Paikalla makaaminen ryhmässä 10! jes, tätä jänskäsin miten käy kun Nee oli ryhmänsä viimeisenä vuorossa käskyttää maahan, hyvin malttoi odottaa ja tipahti maahan tosi nopsaan. Makoili kuin sfinksi. Ja nousi rivakasti sivulle. Taisi olla oman ryhmänsä ainoa koira joka sai kybän.
Kehä 2.
Seuraaminen 9! Wau, enpä olis uskonu et noinkin hyvin meni. Ainut miinus-maininta oli, että pari täyskäännöstä olisi saanut olla koiralta nopeampia, ne himpan takkusi. Muuten nättiä.
Metallihyppynouto 10! videolta katsottunakin se näytti upealta. Vauhdikas, lennokas ja täsmällinen.
Alkukoe siis meni paremmin kuin odotin, ja loppukoe meni huonommin kuin odotin =D
Kehä 3.
Alamäki alkoi ruudusta.. siitä 5. Hyvin merkille, mutta Neppu ei oikein tiennyt mitä ollaan tekemässä ja ilmeisesti sekoitti ohjattuun noutoon, lähti empien merkiltä ja puolessa välin matkaa alkoi haahuilu, lähti palaamaan minua kohden jossa sitten annoin uuden ruutuun käskyn. Kävi jo mielessä, että nolla tuli, mutta ihme ja kumma niin se vaan lähti hakemaan ruutua ja osui sinne hyvin. Hyvin maahan. Loppuosan seuraaminen ei ollut paras mahdollinen.. Tuomari sanoi, et oli siinä hilkulla et olis antanut nollan, jos olisin yhtään enempää antanut koiran tulla minua lähemmäksi niin ilmeisesti se olis ollu nolla.
Luoksetulo 9, tähänkin olen ihan tyytyväinen. Seisominen olisi saanut olla himpan verran nopsampi, mutta maahanmeno oli ihan ok. Ja siitä nopsasti eteen.
Kaukokäskyt 6. Asennot löytyi, mutta eteni noin puolen mittaansa. Ei tehnyt kunnolla seiso-istu, eikä seiso-maahan vaihtoja..niistä eteneminen.
Sitten vaihdettiin kehää viimeisen kerran.
Kehä 4.
Idari 6. seuraaminen taas luokattoman huonoa, minun mielestä, tai ainakin se tuntui siltä ja istumisen jäi seisomaan. Enpä osannut taaskaan käskyttää niinkuin treenatessa. Oma moka täysin. Neppu kyllä nytkähti istuakseen, mutta jäi epävarmana seisomaan. Muut asennot ok.
Ohjattu 8. Arvottiin vasen kapula. Pahin "pelkomme" onnistui! Merkille olisi saanut mennä ehkä nopeammin. Hyvin kapulalle, mutta luovutus ihan liian vinoon. Sivulle kuitenkin hyvin.
Tunnistusnouto 6. Hyvin kapuloille, otti oman, pudotti ja hieman empien lähti tuomaan. Pureskeli hieman.
Yhteistulos siis 247pist ja 2.tulos sijoitus 28/77
Ensimmäiset SM:t siis meille molemmille ja oikein tyytyväinen olen vaikka "vain" kakkostulos tulikin =)