Autoliike Wetterin pihalla/nurtsilla treenattiin porukalla. Otin ensin seuraamista, liikkeesta maahanmenon kautta luoksetulon ja liikkeestä istumisen. Näissä ei ongelmia. Istumisen varmistelin vartaloavulla, kun niin pitkä aika kun viimeksi ottanut. Seuraamiseen saatiin hyvä innokas fiilis, tosin sitä paikkaa saisi edelleenkin korjata taaemmaksi.. Koira autoon hetkeksi.

Kaivelin sitten merkin autosta, josko muistuteltaisiin sitäkin ja hyvin lähtee ja menee merkille. Kolme otosta, narupallolla palkka. Kaukoja 10-15 metrin päästä. Asennot on oikeat. Istumaan nousu oli levoton ja hiilasi välillä eteenpäin hieman, muutoin olin tyytyväinen. Otin sitten pelkkää istumaan nousua pari kertaa ja siitä heti vapautus namille, joka oli jätetty taakse. Koira taas autoon hetkeksi.

Sitten vein Nepun paikkamakuuseen nurtsille, kun muut touhusi ympärillä. Hyvin pysyy, hieman reagoi toisen ohjaajan tänne kutsuun. Paikkamakuuaika n.4min. Eteenmenoja 3kpl. Ensin lelulle, sitten ilman ja lopuksi lelulle. Edistämistä ei millään meinaa saada pois ennen lähetystä (vinkkejä otetaan vastaan). Hyvin irtoaa, tokalla lähetyksellä jolloin ei ollut lelua, ei mennyt ekasta käskystä maahan. Kolmannella kerralla sitten vähän puolivälissä matkaa epäröi hiljentäen vauhtia, että onkohan se lelu täällä, mutta jatkoi matkaa kuitenkin ja löysi lelun palkaksi. Lopuksi otettiin seuraamista vielä henkilöryhmässä. Ihan alkuun piti vähän vilkaista sivusilmällä muita, mutta asennoitui lopuksi keskittymään seuraamaan. Pitäisi useammin käydä henkilöryhmässä.