Ennen agilityharkkoja hiottiin (lue:"hinkutettiin"...järkevää?) muutamia juttuja pallohallin pihalla. Rakensin valmiiksi ruudun ja jätin sinne lelun valmiiksi.
Alkuun ohjatun suuntia, niin että kapulat oli samalla tasalla merkin kanssa.
Välillä palkkasin suoraan tuonnista heittämällä lelun, välillä luovutukseen asti ja namipalkka. Nämä meni muutoin ok, paitsi että pieni "äyh"-ääni tuli aina kapulaa ottaessaan..huoh..
Heitin ohjatun hinkuttamisen hetkeksi tauolle ja otettiin tähän väliin ruutuunmeno suoraan lelulle, joka ok.
Luoksetulo kokonaisena, nyt stopit hyväksyttävät. Kerran suorana vauhtiluoksetulo.
Idaria, ja nyt keskittyminen pääosin seuraamiseen. Paljon namipalkkaa hyvästä kontaktista. Kerran seiso ja istu stopit ajatuksen kanssa ja ne ok.
Loppuun vielä ohjattua ja saatiin pari hiljaistakin nostoa, kun laitoin kapulat hieman lähemmäksi merkkiä ja juuri ennen kuin oli kapulalla niin kehuin --> nosti äänettä! jee, katotaan oliko tästä mitään hyötyä..
Jospa se tästä kun itsekin muistaa kunnolla keskittyä siihen mitä ollaan tekemässä. Neepu on niin tarkka minun omista eleistä, jos käyttäydyn jotenkin kummallisesti(lue:jännityksestä jäykkänä) tai muutoin normaaleista rutiineista poiketulla tavalla (unohdan valmistella liikkeen, eli kertoa mikä liike on seuraavaksi) niin todennäköisesti menee suoritus päin mäntyä tai jotain..
Avain sanana nyt siis: keskity!
huh..jospa se tästä.  Nyt pari pv ollaan tekemättä yhtään mitään. Tänään on löhöpäivä ja huomenna reissuun, edessä reilut 600km kohti Turkua! Jee, kiva lähtä reissuun ja pitkästä aikaa kisaamaan tokoilun parissa.
Lauantaina sitten illasta katotaan miten meidän käy.. Nauru

Ai niin, otettiin me sitä litilätiäkin eilen. Meininki oli kivaa ja rentoa, ei mitään tiukkaa vääntöä. Hyvän mielen treenit!