Ajeltiin Paavolaan Nepan kanssa kaksisteen reenaamaan. Laitoin aluksi Nepun paikkamakuusen kentälle. Kantelin sillä aikaa agi-hyppyjä kentälle. Paikkamakuusta palkaksi ensin makkaraa ja sitten vapautin sen hyppäämään yhden esteen. Tästä saa mukavasti lisää potkua tuolle höpökille.

Otettiin ensin toko-liikkeitä. Ensin nouto kerran. Kerta riitti, oli ok suoritus. En hätäillyt kapulan ottamisen kanssa vaan laskin mielessäni viiteen ennen kuin otin kapulan.  Sitten otin kaukoja Istu-maahan-istu-maahan-istu sarjan. Tämä ok. Vapautus palkaksi taakse jätetylle lelulle.Nyt oli hyvät istumaan nousut, ei pompahdellut liikaa. Tämän jälkeen toko-hyppy. Tämäkin hyvä suoritus ja tästä vapautus lelulle. Viimeiseksi otin luoksetulon suorana, tämä ok. Vauhti ei tosin ollut ihan niiiin satalasissa, kuten on yleensä ollut. Mutta sanotaanko että 99% ainakin, joten ei hätää... Otin vielä toisen luoksetulon, josta pysäytin puolestavälistä. Pysähdys nyt ok, aika täpäkkä. Siirryin nyt itse Neppua kohden ja samalla vahvistin vielä Seiso käskyä ennen kuin nakkasin rievun Nepusta taaksepäin palkaksi.

Sitten agin pariin. Viidestä hypystä eri variaatioita. Rimat 55-65 ja osa niin että toinen pää oli eri korkeudella. Oikein mainiosti hyppäsi! Ajattelin jo että tuliko tästä siinä mielessä historiallinen reeni, että rimakaan ei kolise, kunnes; Ajattelin että otetaanpa vielä näin ja näin... ja saatiinpahan takaaleikkauksella pari kertaa rima tipautettua. Saatiin me kyllä takaaleikkauksia onnistumaankin, joten oikkein tyytyväinen olen pikkuneiti "körmyyn". (Neiti näyttää nyt lähinnä körmy-niskalta kun sillä on niin paksu ja vielä lyhyehkö karva kaulassa :oD)