Agiliito viikonloppu siis takana. Tuloskimara ei päätä huimaa, oli melkoinen räiskintä viikonloppu. Ainut mitä jäi käteen on lisää kokemusta ja sitähän aina tarvitaan. Nepun tulokset.. Hyl, 30, Hyl, 15 ja 20. Hyl Ekalta radalta hyl tuli, kun kirmaisi suoran putken jälkeen pituudelle, olisi pitänyt kääntää Aa:lle. En ehtinyt aukaista edes suutani sanoakseni mitään. Toinen hyl tuli kun jätti viimeisen kepin pujottelussa pujottelematta ja kun aioin lähteä viemään takaisin alkuun, ehti hypätä siinä samassa väärän esteen.

Radoilta joilta saatiin tulos, oli virhepisteet kaikki riman tiputuksista. Plaah... Neppu ilmeisesti tuijottaa liikaa hypätessään minua ja latoo takajaloillaan rimat alas. Sitten kun ei saisi liikaa vedättää, ei liikaa hidastaa, ei kääntyä mihinkään suuntaan liian aikaisin, pitää antaa tilaa hypätä ja muistaa käskyttää tomerasti eteenpäin, ja, ja jne.. Ei oo meikäläiselle mikään heleppo nakki tuo ohjattavaksi. Noo koiralle lisää hyppytreeniä ja ohjaajalle lisää ohjaustreeniä! Ei näillä eväillä mikään kiire kyllä vielä ylempiin luokkiin olekaan.. ei mopolla mahottomia, kun se keuliikin niin pahasti vielä =P Ei meinannut millään pysyä lähdössäkään paikoillaan. On siinä mulla tokokoira! =D

Jos nyt jotain positiivista yritetään kaivella tähän. Kontaktit otti ja pujottelut onnistui yhtä lukuunottamatta mainiosti. Kahdella radalla uskaltauduin vasemmalle puolelle pujottelua ja sekin onnistui. Putkeenkin irtaantui hankalista kulmista ihan mukavasti. Renkaalla ei harrastettu tänä viikonloppuna kuviokelluntaa.