Kerrankin kun olen ollut koko sunnuntai päivän kotona, ja päivän pyhitin sitten siivoukselle! Oi kuinka mukavaa... argh. Ja ihan yhtä tyhjän kanssa. Sitä mukaa kun imuroi, niin eräs mustavalkoinen kävelee perässä ja kylvää sitämukaa uutta karvaa imuroitavaksi. Pesin eilen illalla Nepun. Jospa siitä nyt karisisi nopeammin loputkin irtokarvat ja saataisiin pikkuhiljaa jo uutta tulemaan. Ainakin neidistä tuli kiiltävä, vaikkei muuten ole juuri karvoihin katsomista. Silakka mikä silakka. Olen vaihtanut Nepun ruokinnan nyt Eaglen original adulttiin. Katsotaan nyt imeytyykö se paremmin kuin proformance.

Sitten niihin pikkujuttuihin. Yhden tunnarikapulan nostamista sisällä. Metallisen nostamista myös pari kertaa. Eikä nyt ollut mitään ongelmaa.. Ulkona oman nostamista muiden joukosta ja naksun kanssa heti maksu kun oli oman nostanut. Neppu tiputtaa heti, kun naksauttaa. Nyt hainkin vahvistamista oman nostamiselle. Näitä muutamia toistoja. Ulkosalla myös luoksetuloa ja lähinnä seiso-stopin hiomista. Tänään mukana sekä käsimerkki, että suullinen-käsky. Pitää jatkossa kokeilla kun jättää suullisen käskyn pois, että tehoaako pelkkä käsimerkki paremmin. Ruutuun menemisiä merkiltä vasemmalle päin. Jätin Nepun merkille ja siirryin itse taaemmas. Siitä sitten lähetyksiä muutama ja hyvin lähti menemään. Ruudussa oli lelu valmiina odottamassa. Kertaalleen liikkeestä maahan meno, seisominen ja istuminen. Seisominen oli taas hakusessa, meni istumiseksi. Muistutuksen jälkeen seisominenkin onnistui.

Huomasin eiliseltä kisavideolta, että ruudussa Neppu nytkähtää liikkeenohjaanjan käskystä kun on aika kutsua koira seuraamaan ruudusta. Pitää ottaa näitä liikkeenohjaajan kanssa treeneissä.. ettei ala ennakoimaan lähtöä.