Eilen illalla käväisin pikaiseen hevossuonkentällä. Alkuun ruutua, sitten luoksetuloa ja loppuun kaukoja. Ruutu meinas olla hukassa alkuun kun käytin pienempiä merkkejä. Luoksetulo kokonaisuudessaan kerran liikkeenä, ihan ok. Maahan sais olla nopsampi. Kakeja otin ylipitkältä matkalta ja heti ekasta asennosta aina vapautus taakse jätetylle namille.
Tänään paavolassa;
Aloitettiin Hennan ja Kamin kaverina paikkaistulla. 2min ok. Pakko oli kuikistella piilosta välillä..
Ohjatussa Henna avusti. Pärkkeles karkas keskimmäiselle ekalla otoksella... Otettiin sitten pari uusintaa, jotka ok ja lelu lensi taaksepäin kun oli palaamassa kapula suussa. Merkille "hetsauksia" pari kpl, Henna vei lelua sinne valmiiksi. Tunnarissa tuli oma, sais olla nopsampi tuominen, mutta en ala sitä nyt korjaamaan kun muutoin oli ok, eikä pureskellut. Idari kerran käskytettynä ja asennot löytyi. Jes, kunpa minä osaisin toimia samoin kokeessa.. Kakeja taas ylipitkältä matkalta, kerran istumaan nousu ja kerran seisomaan nousu, jotka ok ja vapautus taakse namille. Läheltä muutama seiso-istu vaihto, ok. Sitten koira hetkeksi autoon.
Pikku tauon jälkeen otettiin vielä ohjattua itsekseen, vasemman hakua muutama toisto ja ko. kapula lähempänä. Meinaa luovuttaa vinoon, olkoot... kunhan ei karkaa keskimmäiselle niin olisin tyytyväinen. Ruutuun menoja pari, ja ne ok. Loppuun vielä namin kanssa seuraamista ja palkkaa mm.hyvästä täyskäännöksestä.